Goedkope lening op afbetaling

Wat is een goedkope lening op afbetaling, en wat verstaan we onder ‘goedkoop’ als we het over een lening op afbetaling hebben? We proberen hier in dit artikel een zo eenduidig mogelijk antwoord op te geven.

Goedkope lening op afbetaling

Met een goedkope lening op afbetaling wordt meestal een lening bedoeld, met weinig rente. Want in principe wordt met de rente de lening bekostigd. Dus een goedkope lening is dan een lening met weinig rente. Want de aflossing zal niet meer of minder worden.

Waar vind je dan zo’n goedkope lening op afbetaling, oftewel een lening met weinig rente. Veel kredietverstrekkers concurreren met elkaar door middel van de rentes. Op vergelijkingwebsites op internet kun je deze rentes eenvoudig vergelijken. Bedenk nogmaals dat de aflossing alleen afhankelijk is van de looptijd en het bedrag dat je wilt lenen. De rente, of de intrest, bepaald of het een goedkope lening op afbetaling is, of een dure.

Goedkoopste lening op afbetaling

Nogmaals, de goedkoopste lening op afbetaling is te vinden op vergelijkingswebsites op internet. Het is niet in een paar zinnen te zeggen waar de goedkoopste lening op afbetaling is, dit verandert vaak soms iedere week. Je zult zelf op onderzoek moeten uitgaan (op het internet).